Overeenkomst Vennootschap onder Firma

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 59,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Bij het starten van een vennootschap onder firma (VOF) is het van groot belang dat de afspraken waaronder je met de vennoten samenwerkt goed worden vastgelegd. Bijvoorbeeld afspraken over uittreding, voortzetting, verdeling van winsten, inbreng, etc. Bij een VOF zijn alle vennoten hoofdelijk aansprakelijk dit is anders dan bij een maatschap waar elk van de maten voor gelijke delen aansprakelijk zijn. Om tijd te besparen is het goed om eerst een contract op te stellen en vervolgens naar de Kamer van Koophandel te gaan om de VOF daadwerkelijk op te richten.

 

Waarom heb ik een overeenkomst vennootschap onder firma nodig?

Een overeenkomst vennootschap onder firma is van belang indien je een bedrijf wilt starten. Met dit contract ga je langs bij de Kamer van Koophandel en je vennootschap is een feit. Dit contract is de basis van jouw onderneming en het is dan ook verstandig om dit goed te regelen en op papier vast te leggen. Met een vennootschapscontract van Young Law zorg je voor:

  • Duidelijke afspraken over winst en verlies
  • Een goede start van jouw onderneming
  • De juiste fundering
  • Besparing op een advocaat
  • het voorkomen van discussies

 

Onbeperkt juridische contracten opstellen?


Eenvoudig en snel in 5 minuten contracten opstellen? Onbeperkt en digitaal verzenden én ondertekenen? Kijk even bij onze abonnementen.