Samenwerkingsovereenkomst

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een samenwerking is leuk en kan veel opleveren voor partijen. Van belang is dat de afspraken met betrekking tot de samenwerking wel duidelijk en schriftelijk zijn vastgelegd. Zo worden in een samenwerkingsovereenkomst onder andere afspraken gemaakt over de verdeling van winst, kostenverdeling en aansprakelijkheden.

 

Waarom heb ik er een nodig?

Het is aan te raden een samenwerking schriftelijk vast te leggen. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan en weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Dit maakt een samenwerking overzichtelijker. Met een samenwerkingsovereenkomst van Young Law zorg je voor:

  • Een leuke samenwerking
  • Duidelijke afspraken
  • De juiste opbouw
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

 

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!

150.00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.