Samenwerkingsovereenkomst

Op maat gemaakt € 149,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een samenwerking is leuk en kan veel opleveren voor partijen. Van belang is dat de afspraken met betrekking tot de samenwerking wel duidelijk en schriftelijk zijn vastgelegd. Zo worden in een samenwerkingsovereenkomst onder andere afspraken gemaakt over de verdeling van winst, kostenverdeling en aansprakelijkheden.

 

Waarom heb ik er een nodig?

Het is aan te raden een samenwerking schriftelijk vast te leggen. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan en weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Dit maakt een samenwerking overzichtelijker. Met een samenwerkingsovereenkomst van Young Law zorgt u voor:

  • Een leuke samenwerking
  • Duidelijke afspraken
  • De juiste opbouw
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

 

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

149,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.