Service Level Agreement

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 69,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

In een service level agreement (SLA) wordt de kwaliteit beschreven waaraan een geleverd product of dienst moet voldoen. Van belang is dat in een service level agreement duidelijk wordt vastgelegd wat onder de te leveren diensten valt en hoe de betaling zal geschieden. Met behulp van een service level agreement zal gemakkelijk vast te stellen zijn of de geleverde producten/diensten voldoen aan de afgesproken kwaliteit.

 

Waarom heb ik een SLA nodig?

Met een service level agreement maak je duidelijke afspraken over de kwaliteit. Mochten zich problemen voordoen dan kan je terugvallen op de service level agreement waarin de kwaliteit, meetmethoden en de boetes staan beschreven. Met een service level agreement van Young Law zorg je voor:

  • Meer zekerheid voor jouw onderneming
  • De juiste opbouw
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

150,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.