Service Level Agreement

 • U kunt het zelf binnen 5 minuten.
 • Als u hulp nodig heeft zijn wij er voor u.
 • Basisdocumenten opgesteld door gerenommeerde advocaten.
 • Vaste prijzen, geen verrassingen.
Ja, ik wil een SLA opstellen
In samenwerking met:

Hier staan al onze aangeboden documenten. U kunt via de zoekfunctie snel uw gewenste document vinden.
Uw eigen digitale kluis. Alle aankopen, zowel maatwerk als doe het zelf documenten worden hier opgeslagen. Zo heeft u altijd toegang tot uw documenten.
Hier ziet u uw een vragenlijst voor het maken van het juridische document. Op basis van de antwoorden op de vragen wordt uw juridische document samengesteld. Door op de ‘i’ te klikken kunt u extra informatie vinden met betrekking tot de vraag.
Tijdens het invullen van de vragen ziet u hier direct een live preview van het document. Zo kunt u eenvoudig zien of de zinsconstructies kloppen van de door u ingegeven antwoorden.
Heeft u vragen over uw document, begrijpt u zaken niet? Dan kunt u via hier direct contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag op weg!
Uw account informatie en facturen kunt u vinden onder deze knop. Alles netjes bij elkaar.

Beschrijving

In een service level agreement (SLA) wordt de kwaliteit beschreven waaraan een geleverd product of dienst moet voldoen. Van belang is dat in een service level agreement duidelijk wordt vastgelegd wat onder de te leveren diensten valt en hoe de betaling zal geschieden. Met behulp van een service level agreement zal gemakkelijk vast te stellen zijn of de geleverde producten/diensten voldoen aan de afgesproken kwaliteit.

Maatwerk

€150

Bij maatwerk kiest u voor persoonlijk contact en specialistische hulp. Beperk uw risico en aansprakelijkheid met behulp van onze kundige juristen.

 1. Selecteer uw documenten en plaats de bestelling
 2. Plan een telefoongesprek met een van onze juristen
 3. Ontvang uw documenten binnen vijf werkdagen
Meer info

Waarom heb ik een SLA nodig?

Met een service level agreement maak je duidelijke afspraken over de kwaliteit. Mochten zich problemen voordoen dan kan je terugvallen op de service level agreement waarin de kwaliteit, meetmethoden en de boetes staan beschreven. Met een service level agreement van Young Law zorg je voor:

 • Meer zekerheid voor jouw onderneming
 • De juiste opbouw
 • Snel de juiste documenten
 • Duidelijke en professionele taal
 • Besparing op een advocaat