Stageovereenkomst

Op maat gemaakt € 100,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 29,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

In een stageovereenkomst wordt de relatie tussen de werkgever en de stagiair vastgelegd. Verstandig is om dit schriftelijk vast te leggen om zo miscommunicatie te voorkomen. Bij een stage is het van belang voor de werkgever dat dit duidelijk wordt gecommuniceerd door middel van een stageovereenkomst. Doet men dit niet dan kan het zo zijn dat de werkrelatie wordt gezien als een arbeidsrelatie. Dit is nadelig voor de werkgever.

 

Waarom heb ik een stageovereenkomst nodig?

Het is verstandig om een stage vast te leggen in een stageovereenkomst. Een stageovereenkomst van Young Law bevat alle elementen om de stage goed te laten verlopen en duidelijke afspraken te maken. Met een overeenkomst van Young Law zorg je voor:

  • Duidelijke afspraken over de stage
  • De juiste opbouw
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

100,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.