Startup Pakket

 • U kunt het zelf binnen 5 minuten.
 • Als u hulp nodig heeft zijn wij er voor u.
 • Basisdocumenten opgesteld door gerenommeerde advocaten.
 • Vaste prijzen, geen verrassingen.

Met het Startup Pakket ontvangt u de volgende 5 documenten:

 • Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Disclaimer
 • Verwerkingsregister
 • Verwerkersovereenkomst
Ja, ik wil een startup pakket
geldleningovereenkomst
Hier staan al onze aangeboden documenten. U kunt via de zoekfunctie snel uw gewenste document vinden.
Uw eigen digitale kluis. Alle aankopen, zowel maatwerk als doe het zelf documenten worden hier opgeslagen. Zo heeft u altijd toegang tot uw documenten.
Hier ziet u uw een vragenlijst voor het maken van het juridische document. Op basis van de antwoorden op de vragen wordt uw juridische document samengesteld. Door op de ‘i’ te klikken kunt u extra informatie vinden met betrekking tot de vraag.
Tijdens het invullen van de vragen ziet u hier direct een live preview van het document. Zo kunt u eenvoudig zien of de zinsconstructies kloppen van de door u ingegeven antwoorden.
Heeft u vragen over uw document, begrijpt u zaken niet? Dan kunt u via hier direct contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag op weg!
Uw account informatie en facturen kunt u vinden onder deze knop. Alles netjes bij elkaar.

Zelf doen

€139

Binnen 15 minuten uw juridische documenten. Beperk uw aansprakelijkheid en risico. Met onze documenten kunt u juridisch waterdicht ondernemen.

 1. Selecteer uw document(en) en plaats de bestelling
 2. Via ons vraag- en antwoordsysteem maakt u het document op maat
 3. Download uw document(en)
Meer info

Maatwerk

€399

Bij maatwerk kiest u voor persoonlijk contact en specialistische hulp. Beperk uw risico en aansprakelijkheid met behulp van onze kundige juristen.

 1. Selecteer uw documenten en plaats de bestelling
 2. Plan een telefoongesprek met een van onze juristen
 3. Ontvang uw documenten binnen vijf werkdagen
Meer info

Beschrijving

Speciaal voor de startende ondernemer hebben wij een juridisch pakket samengesteld. Met het Startup Pakket van Young Law ontvangt u de noodzakelijk documenten tegen een aantrekkelijke prijs. Op deze manier kan uw onderneming juridisch veilig ondernemen. Als startende onderneming wilt u er immers zeker van zijn dat alle juridische zaken goed zijn geregeld. Dit voorkomt boetes en conflicten.

Met het Startup Pakket van Young Law ontvangt u de volgende producten:

 • Algemene voorwaarden: niet wettelijk verplicht, wel voor elke ondernemer noodzakelijk om te hebben. In de algemene voorwaarden stelt u de rechten en plichten vast die gelden bij verkoop van uw producten en/of diensten.
 • Privacyverklaring: wettelijk verplicht voor vrijwel alle ondernemingen. Zodra u persoonsgegevens van uw klanten verzamelt, dient u een privacyverklaring te hebben. In de privacyverklaring verklaart u onder andere welke persoonsgegevens u verzamelt, met welk doel en op basis van welke rechtsgrond.
 • Verwerkersovereenkomst: indien uw bedrijf een derde partij heeft ingeschakeld om persoonsgegevens van uw klanten of medewerkers te verwerken, dient u met deze partij een verwerkersovereenkomst af te sluiten. Andersom geldt dit ook. Het begrip ‘verwerken’ dient zeer ruim te worden geïnterpreteerd. Het simpelweg inzien van persoonsgegevens valt al onder het verwerken van persoonsgegevens.
 • Verwerkingsregister: op grond van de AVG-wetgeving is het per 25 mei 2018 verplicht om een verwerkingsregister bij te houden. Het betreft een register van de verwerkingsactiviteiten die onder uw verantwoordelijkheid plaatsvinden. U ontvangt twee soorten registers: een verwerkingsregister als u verantwoordelijke bent en een verwerkingsregister als u verwerker bent. Tevens ontvangt u een uitgebreide toelichting op beide soorten registers.
 • Disclaimer: een disclaimer is een vrijwaringsclausule. Met dit document voorkomt u aanspraken van bezoekers van uw website of van de ontvangers van uw e-mailcampagnes.

Naast het voordeel dat alle documenten in één overzicht zijn gebundeld, ontvangt u ook een zeer aantrekkelijke korting. Deze korting is gebaseerd op de pakketprijs, die een stuk lager is dan wanneer u de documenten los zou bestellen.

Waarom heb ik een Startup Pakket nodig?

Als ondernemer is het van belang om uw juridische zaken goed te regelen. Echter wilt u niet aan hoge advocaatkosten vastzitten. Young Law komt startende ondernemers tegemoet. Het Startup Pakket bevat alles wat een startende ondernemer in eerste instantie nodig heeft om juridisch veilig te kunnen ondernemen. Met het startup pakket bespaart u minimaal €40,- en weet u zeker dat u juridisch gedekt bent.

Alles in één Pakket

Voor de startende ondernemer die juridisch gedekt wil zijn en daarnaast wil voldoen aan de AVG-wetgeving, hebben wij het Alles-in-1-pakket. Dit pakket bevat dezelfde documenten als het Startup-pakket met daarbij een dynamische cookieverklaring met cookie banner en een contract naar keuze.

Vertalen?

Indien u internationale klanten of ambities heeft, adviseren wij u om uw juridische documenten ook in het Engels aan te bieden. Wij kunnen u hierbij helpen. Aangezien het van belang is dat de vertaling juridisch juist is, werken wij voor de vertaling samen met een juridisch vertaalbureau. De diensten van deze partijen zijn doorgaans zeer prijzig. Wilt u meer weten over mogelijke vertalingen of hoe het vertalen in zijn werk gaat, neem dan contact met ons op. Dat kan via de chatfunctie rechtsonder of telefonisch via: 085 065 47 37.