Startup Pakket

Op maat gemaakt € 395,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 115,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Speciaal voor de startende ondernemer hebben wij een juridische pakket samengesteld. Met het Startup Pakket van Young Law ontvangt u de noodzakelijk documenten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op deze manier kan uw startup online juridisch veilig  ondernemen. Als startende onderneming wilt u er immers zeker van zijn dat de juridische zaken goed zijn geregeld, zodat dit later niet voor problemen kan zorgen. Met het Startup Pakket van Young Law ontvangt u de volgende producten:

  • Algemene voorwaarden: Alhoewel wettelijk niet verplicht om te hebben, is het voor iedere ondernemer ten zeerste aan te raden om algemene voorwaarden te hebben. In de algemene voorwaarden legt u als onderneming de rechten en plichten vast die gelden bij verkoop van uw producten en/of diensten.
  • Privacyverklaring: Wettelijk verplicht om te hebben indien u persoonsgegevens verzamelt. Bijna alle ondernemingen hebben dus een privacyverklaring nodig. In de privacyverklaring legt u, kortgezegd, uit welk persoonsgegevens u verzamelt en met welk doel.
  • Disclaimer: Een disclaimer is een vrijwaringsclausule. Met dit document voorkomt u aanspraken van bezoekers van uw website of van de ontvangers van uw e-mailcampagnes.
  • Contract naar keuze: Naast bovenstaande documenten is het goed mogelijk dat u nog een ander juridisch document nodg heeft. Denk bijvoorbeeld aan een arbeidsovereenkomst of een samenwerkingsovereenkomst. U kunt zelf een overeenkomst uit onze webshop kiezen, die u wilt hebben. Tevens is het uiteraard mogelijk om nog even te wachten met uw keuze, indien u het document op dit moment niet nodig heeft. 

Naast het voordeel dat wij de noodzakelijke documenten overzichtelijk in één pakket voor u hebben verpakt, is het andere grote voordeel dat u veel korting ontvangt. Heel veel korting t.o.v. wanneer u de producten los zou bestellen. Zo loopt u korting bij ‘Maatwerk’ van Young Law op tot maarliefst €80,-. Bij ‘Zelf Doen’ van Young Law loopt de korting op tot €30,-.

Waarom heb ik een Startup Pakket nodig?

Als ondernemer is het van belang om uw juridische zaken goed te regelen. Echter wilt u niet aan hoge advocaatkosten vastzitten. Young Law helpt hierbij en komt startende ondernemers tegemoet. Het Startup Pakket bevat alles wat een startende ondenemer in eerste instantie nodig heeft om online juridisch veilig te kunnen ondernemen En wij bieden dit aan tegen een aantrekkelijke korting die kan oplopen tot wel €80,-. Hiermee weet u zeker dat uw onderneming vanaf het begin af aan juridisch waterdicht is.

Vertalen?

Indien u internationale klanten heeft, is het aan te raden om de juridische documenten ook in het Engels aan te bieden. Wij kunnen u hierbij helpen. Aangezien het belangrijk is dat de vertaling juridisch juist is, doen wij dit niet zelf. Hiervoor werken wij samen met een juridisch vertaalbureau. De diensten van deze partijen zijn doorgaans zeer prijzig. Speciaal voor de startende ondernemer, hebben wij een speciaal tarief weten te regelen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!

395.00

Binnen 24 uur uw documenten

Ontvang alle documenten van het Startup Pakket geheel op maat binnen 24 uur na bestelling.