Startup pakket

Speciaal voor de startende ondernemer is het Startup Pakket samengesteld. Het Startup Pakket bevat de wettelijk verplichte documenten en zorgt ervoor dat uw risico en aansprakelijkheid worden ingeperkt. Als startende onderneming wilt u er immers zeker van zijn dat de juridische zaken goed zijn geregeld, zodat dit later niet voor problemen kan zorgen.

Het Startup Pakket bevat de volgende documenten:

 • Algemene voorwaarden
 • Privacyverklaring
 • Disclaimer
 • Verwerkersovereenkomst
Lees verder

Zelf doen

€139

Binnen 15 minuten uw juridische documenten. Beperk uw aansprakelijkheid en risico. Met onze documenten kunt u juridisch waterdicht ondernemen.

 1. Selecteer uw document(en) en plaats de bestelling
 2. Via ons vraag- en antwoordsysteem maakt u het document op maat
 3. Download uw document(en)

Maatwerk

€399

Bij maatwerk kiest u voor persoonlijk contact en specialistische hulp. Beperk uw risico en aansprakelijkheid met behulp van onze kundige juristen.

 1. Selecteer uw documenten en plaats de bestelling
 2. Plan een telefoongesprek met een van onze juristen
 3. Ontvang uw documenten binnen vijf werkdagen

Beschrijving

Speciaal voor de startende ondernemer hebben wij een juridisch pakket samengesteld. Met het Startup Pakket van Young Law ontvangt u de noodzakelijk documenten tegen een aantrekkelijke prijs. Op deze manier kan uw onderneming juridisch veilig ondernemen. Als startende onderneming wilt u er immers zeker van zijn dat alle juridische zaken goed zijn geregeld. Dit voorkomt boetes en conflicten.

Met het Startup Pakket van Young Law ontvangt u de volgende producten:

 • Algemene voorwaarden: niet wettelijk verplicht, wel voor elke ondernemer noodzakelijk om te hebben. In de algemene voorwaarden stelt u de rechten en plichten vast die gelden bij verkoop van uw producten en/of diensten.
 • Privacyverklaring: wettelijk verplicht voor vrijwel alle ondernemingen. Zodra u persoonsgegevens van uw klanten verzamelt, dient u een privacyverklaring te hebben. In de privacyverklaring verklaart u onder andere welke persoonsgegevens u verzamelt, met welk doel en op basis van welke rechtsgrond. BELANGRIJK: de privacyverklaring via Zelf Doen van Young Law is uitsluitend geschikt voor webwinkels. Maatwerk van Young Law voorziet in privacyverklaringen van iedere onderneming.
 • Verwerkersovereenkomst: indien uw bedrijf een derde partij heeft ingeschakeld om persoonsgegevens van uw klanten of medewerkers te verwerken, dient u met deze partij een verwerkersovereenkomst af te sluiten. Andersom geldt dit ook. Het begrip ‘verwerken’ dient zeer ruim te worden geïnterpreteerd. Het simpelweg inzien van persoonsgegevens valt al onder het verwerken van persoonsgegevens.
 • Verwerkingsregister: op grond van de AVG-wetgeving is het per 25 mei 2018 verplicht om een verwerkingsregister bij te houden. Het betreft een register van de verwerkingsactiviteiten die onder uw verantwoordelijkheid plaatsvinden. U ontvangt twee soorten registers: een verwerkingsregister als u verantwoordelijke bent en een verwerkingsregister als u verwerker bent. Tevens ontvangt u een uitgebreide toelichting op beide soorten registers.
 • Disclaimer: een disclaimer is een vrijwaringsclausule. Met dit document voorkomt u aanspraken van bezoekers van uw website of van de ontvangers van uw e-mailcampagnes.

Naast het voordeel dat alle documenten in één overzicht zijn gebundeld, ontvangt u ook een zeer aantrekkelijke korting. Deze korting is gebaseerd op de pakketprijs, die een stuk lager is dan wanneer u de documenten los zou bestellen.

Waarom heb ik een Startup Pakket nodig?

Als ondernemer is het van belang om uw juridische zaken goed te regelen. Echter wilt u niet aan hoge advocaatkosten vastzitten. Young Law komt startende ondernemers tegemoet. Het Startup Pakket bevat alles wat een startende ondernemer in eerste instantie nodig heeft om juridisch veilig te kunnen ondernemen. Met het startup pakket bespaart u minimaal €40,- en weet u zeker dat u juridisch gedekt bent.

Alles in één Pakket

Voor de startende ondernemer die juridisch gedekt wil zijn en daarnaast wil voldoen aan de AVG-wetgeving, hebben wij het Alles-in-1-pakket. Dit pakket bevat dezelfde documenten als het Startup-pakket met daarbij een dynamische cookieverklaring met cookie banner en een contract naar keuze.

Vertalen?

Indien u internationale klanten of ambities heeft, adviseren wij u om uw juridische documenten ook in het Engels aan te bieden. Wij kunnen u hierbij helpen. Aangezien het van belang is dat de vertaling juridisch juist is, werken wij voor de vertaling samen met een juridisch vertaalbureau. De diensten van deze partijen zijn doorgaans zeer prijzig. Wilt u meer weten over mogelijke vertalingen of hoe het vertalen in zijn werk gaat, neem dan contact met ons op. Dat kan via de chatfunctie rechtsonder of telefonisch via: 085 065 47 37.