Startup Pakket

Op maat gemaakt € 325,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 115,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Het Startup Pakket van Young Law bevat de noodzakelijk documenten zodat jouw startup online juridisch veilig kan ondernemen. Als startende onderneming wil je zeker zijn van je juridische zaken zodat dit later niet voor problemen kan zorgen. Bestel dit product en ontvang een aantrekkelijke korting.

Ons startuppakket bevat de volgende producten:

Bespaar met ‘Maatwerk’ van Young Law €50,- en met ‘zelf doen’ van Young Law ruim €30,-

 

Waarom heb ik een Startup Pakket nodig?

Als ondernemer is het van belang om je juridische zaken goed te regelen. Echter wil je niet aan hoge advocaatkosten vastzitten. Young Law helpt hierbij en komt startende ondernemers tegemoet. Het Startup Pakket bevat alles wat een ondenemer in eerste instantie nodig heeft om online te kunnen ondernemen en biedt een aantrekkelijke korting tot wel €50,-. Hiermee weet je zeker dat jouw onderneming vanaf het begin af aan juridisch waterdicht is.

Onbeperkt juridische contracten opstellen?


Eenvoudig en snel in 5 minuten contracten opstellen? Onbeperkt en digitaal verzenden én ondertekenen? Kijk even bij onze abonnementen.

325.00