Startup Pakket

Op maat gemaakt € 399,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 139,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Speciaal voor de startende ondernemer hebben wij een juridisch pakket samengesteld. Met het Startup Pakket van Young Law ontvangt u de noodzakelijk documenten tegen een aantrekkelijke prijs. Op deze manier kan uw onderneming juridisch veilig ondernemen. Als startende onderneming wilt u er immers zeker van zijn dat alle juridische zaken goed zijn geregeld. Dit voorkomt boetes en conflicten.

Met het Startup Pakket van Young Law ontvangt u de volgende producten:

  • Algemene voorwaarden: Alhoewel wettelijk niet verplicht om te hebben, is het voor iedere ondernemer ten zeerste aan te raden om algemene voorwaarden te hebben. In de algemene voorwaarden legt u als onderneming de rechten en plichten vast die gelden bij verkoop van uw producten en/of diensten.
  • Privacyverklaring: Wettelijk verplicht om te hebben indien u persoonsgegevens verzamelt. Bijna alle ondernemingen hebben dus een privacyverklaring nodig. In de privacyverklaring legt u, kort gezegd, uit welk persoonsgegevens u verzamelt en met welk doel. BELANGRIJK: de privacyverklaring via Zelf Doen van Young Law is slechts geschikt voor websites met een webwinkel. Maatwerk van Young Law kan in privacyverklaringen voorzien voor elke soort onderneming.
  • Disclaimer: Een disclaimer is een vrijwaringsclausule. Met dit document voorkomt u aanspraken van bezoekers van uw website of van de ontvangers van uw e-mailcampagnes.
  • Verwerkersovereenkomst: Indien uw bedrijf een derde partij heeft ingeschakeld om persoonsgegevens van uw klanten of medewerkers te verwerken, dient u verplicht met deze partij een verwerkersovereenkomst te sluiten. Andersom geldt dit ook. Het begrip ‘verwerken’ dient zeer ruim te worden geïnterpreteerd. Het simpelweg inzien van persoonsgegevens valt hier al onder. Het bekendste voorbeeld is een boekhouder die facturen kan inzien.

Indien u kiest voor het Startup Pakket van Young Law krijgt u een aantrekkelijke korting. Kiest u voor maatwerk, dan ontvangt u een korting van €80,-. Bij ‘Zelf Doen’ van Young Law loopt de korting op tot €30,-.

Waarom heb ik een Startup Pakket nodig?

Als ondernemer is het van belang om uw juridische zaken goed te regelen. Echter wilt u niet aan hoge advocaatkosten vastzitten. Young Law komt startende ondernemers tegemoet. Het Startup Pakket bevat alles wat een startende ondernemer in eerste instantie nodig heeft om online juridisch veilig te kunnen ondernemen. Alle producten van Young Law hebben een vaste prijs. Hier komen geen extra kosten meer bij. Hiermee weet u zeker dat uw onderneming vanaf het begin af aan juridisch waterdicht is.

Alles in één Pakket

Voor de startende ondernemer die geheel juridisch waterdicht wil zijn en daarnaast wil voldoen aan de AVG-wetgeving, hebben wij het Alles in 1 Pakket. Dit pakket bevat dezelfde document als het Startup Pakket, plus een dynamische cookieverklaring + cookie banner en een contract naar keuze. Op deze manier heeft u het AVG Pakket en het Startup Pakket gecombineerd. Voor slechts €649,-ontvangt u al deze documenten geheel op maat. Indien u voor Zelf Doen van Young Law kiest, heeft u de documenten voor slechts €299,-.

Vertalen?

Indien u internationale klanten heeft, is het aan te raden om de juridische documenten ook in het Engels aan te bieden. Wij kunnen u hierbij helpen. Aangezien het belangrijk is dat de vertaling juridisch juist is, doen wij dit niet zelf. Hiervoor werken wij samen met een juridisch vertaalbureau. De diensten van deze partijen zijn doorgaans zeer prijzig. Speciaal voor de startende ondernemer, hebben wij een speciaal tarief weten te regelen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

399,00

Binnen 24 uur uw documenten

Ontvang alle documenten van het Startup Pakket geheel op maat binnen 24 uur na bestelling.

Vertalen

Ontvang uw algemene voorwaarden en/of privacyverklaring zowel in het Nederlands als in het Engels.