Verwerkingsregister opstellen

  • U kunt het zelf binnen 5 minuten.
  • Als u hulp nodig heeft zijn wij er voor u.
  • Basisdocumenten opgesteld door gerenommeerde advocaten.
  • Vaste prijzen, geen verrassingen.
Ja, ik wil een verwerkingsregister
geldleningovereenkomst
Hier staan al onze aangeboden documenten. U kunt via de zoekfunctie snel uw gewenste document vinden.
Uw eigen digitale kluis. Alle aankopen, zowel maatwerk als doe het zelf documenten worden hier opgeslagen. Zo heeft u altijd toegang tot uw documenten.
Hier ziet u uw een vragenlijst voor het maken van het juridische document. Op basis van de antwoorden op de vragen wordt uw juridische document samengesteld. Door op de ‘i’ te klikken kunt u extra informatie vinden met betrekking tot de vraag.
Tijdens het invullen van de vragen ziet u hier direct een live preview van het document. Zo kunt u eenvoudig zien of de zinsconstructies kloppen van de door u ingegeven antwoorden.
Heeft u vragen over uw document, begrijpt u zaken niet? Dan kunt u via hier direct contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag op weg!
Uw account informatie en facturen kunt u vinden onder deze knop. Alles netjes bij elkaar.

Maatwerk

€19

Bij maatwerk kiest u voor persoonlijk contact en specialistische hulp. Beperk uw risico en aansprakelijkheid met behulp van onze kundige juristen.

  1. Selecteer uw documenten en plaats de bestelling
  2. Plan een telefoongesprek met een van onze juristen
  3. Ontvang uw documenten binnen vijf werkdagen
Meer info

Beschrijving

Op grond van de AVG-wetgeving is het per 25 mei 2018 verplicht om een verwerkingsregister bij te houden. Het betreft een register van de verwerkingsactiviteiten die onder uw verantwoordelijkheid plaatsvinden.

Het doel van het verwerkingsregister is om ondernemingen te dwingen goed na te denken over wat zij doen met de persoonsgegevens die zij verzamelen en waarom zij dit doen. Het register is dan ook echt een verslaglegging daarvan. De toezichthouder, Autoriteit Persoonsgegevens, kan op ieder moment inzage in het register vorderen. Het is de verwachting dat de Autoriteit Persoonsgegevens steekproefgewijs gaat controleren of er daadwerkelijk een verwerkingsregister aanwezig is. Draag  er daarom zorg voor dat het register volledig en actueel is.

Wat neemt u op in een verwerkingsregister?

De punten die in ieder geval in het register per verwerking dienen te worden opgenomen, zijn de naam en contactgegevens van de verantwoordelijke. Dit is niet alleen de naam van bedrijf X, maar tevens wie de verantwoordelijke manager is. Daarnaast dient er te worden vermeld voor welk doel de verweking plaatsvindt en op basis van welke grondslag. Naast deze punten zijn er nog meer punten die u per verwerking dient op te nemen.

Wat ontvangt u?

Na bestelling heeft u direct toegang tot twee soorten verwerkingsregisters:

  1. verwerkingsregister indien u verantwoordelijke bent. Deze versie zal u in de meeste gevallen dienen te hanteren; en
  2. verwerkingsregister indien u een verwerker bent.

Naast deze registers, ontvangt u tevens een uitgebreide toelichting op beide registers. Daardoor is precies duidelijk hoe u de registers dient te gebruiken.

AVG Pakket

Om te voldoen aan de AVG-wetgeving hebben wij een AVG Pakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit de noodzakelijk documenten die u nodig heeft om te voldoen aan de AVG-wetgeving. Voor een vaste prijs van €155,- ex btw (Zelf Doen van Young Law) of €299,- ex btw (Maatwerk van Young Law) ontvangt u de volgende documenten:

Met dit AVG Pakket voldoet u aan de AVG-wetgeving en ontvangt u tevens een korting van €77,- ten opzichte van wanneer u de documenten los zou bestellen.

Even opstarten, maar daarna heel goed geholpen

Na aanschaf van het Starterspakket zou ik binnen 24 uur gebeld worden, maar dit is niet gebeurd. Nadat ik zelf [...]
- Tilburg

Fijne communicatie

Fijn in de communicatie en leveren goed werk!
- Uden

Professioneel en vriendelijk

Hele fijne ervaring gehad met Young Law voor de opmaak van algemene voorwaarden. Ruya is vriendelijk en we hebben een [...]
- Hedikhuizen

Uitstekende communicatie en goed product geleverd

Ik ben erg tevreden over de samenwerking en eindproduct.
- Leiderdorp

Het duurde even maar daarna goed geholpen

Na de aanschaf van een van de pakketten zou ik binnen 24 uur gebeld worden. Dit werd uiteindelijk 3 weken [...]
- Amersfoort

Erg blij met het resultaat van Emma

Toen de opdracht werd opgepakt was er binnen no time een versie waar ik tevreden mee was
- Dordrecht
134 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10