Verwerkingsregister opstellen

  • U kunt het zelf binnen 5 minuten.
  • Als u hulp nodig heeft zijn wij er voor u.
  • Basisdocumenten opgesteld door gerenommeerde advocaten.
  • Vaste prijzen, geen verrassingen.
Ja, ik wil een verwerkingsregister
geldleningovereenkomst
Hier staan al onze aangeboden documenten. U kunt via de zoekfunctie snel uw gewenste document vinden.
Uw eigen digitale kluis. Alle aankopen, zowel maatwerk als doe het zelf documenten worden hier opgeslagen. Zo heeft u altijd toegang tot uw documenten.
Hier ziet u uw een vragenlijst voor het maken van het juridische document. Op basis van de antwoorden op de vragen wordt uw juridische document samengesteld. Door op de ‘i’ te klikken kunt u extra informatie vinden met betrekking tot de vraag.
Tijdens het invullen van de vragen ziet u hier direct een live preview van het document. Zo kunt u eenvoudig zien of de zinsconstructies kloppen van de door u ingegeven antwoorden.
Heeft u vragen over uw document, begrijpt u zaken niet? Dan kunt u via hier direct contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag op weg!
Uw account informatie en facturen kunt u vinden onder deze knop. Alles netjes bij elkaar.

Maatwerk

€19

Bij maatwerk kiest u voor persoonlijk contact en specialistische hulp. Beperk uw risico en aansprakelijkheid met behulp van onze kundige juristen.

  1. Selecteer uw documenten en plaats de bestelling
  2. Plan een telefoongesprek met een van onze juristen
  3. Ontvang uw documenten binnen vijf werkdagen
Meer info

Beschrijving

Op grond van de AVG-wetgeving is het per 25 mei 2018 verplicht om een verwerkingsregister bij te houden. Het betreft een register van de verwerkingsactiviteiten die onder uw verantwoordelijkheid plaatsvinden.

Het doel van het verwerkingsregister is om ondernemingen te dwingen goed na te denken over wat zij doen met de persoonsgegevens die zij verzamelen en waarom zij dit doen. Het register is dan ook echt een verslaglegging daarvan. De toezichthouder, Autoriteit Persoonsgegevens, kan op ieder moment inzage in het register vorderen. Het is de verwachting dat de Autoriteit Persoonsgegevens steekproefgewijs gaat controleren of er daadwerkelijk een verwerkingsregister aanwezig is. Draag  er daarom zorg voor dat het register volledig en actueel is.

Wat neemt u op in een verwerkingsregister?

De punten die in ieder geval in het register per verwerking dienen te worden opgenomen, zijn de naam en contactgegevens van de verantwoordelijke. Dit is niet alleen de naam van bedrijf X, maar tevens wie de verantwoordelijke manager is. Daarnaast dient er te worden vermeld voor welk doel de verweking plaatsvindt en op basis van welke grondslag. Naast deze punten zijn er nog meer punten die u per verwerking dient op te nemen.

Wat ontvangt u?

Na bestelling heeft u direct toegang tot twee soorten verwerkingsregisters:

  1. verwerkingsregister indien u verantwoordelijke bent. Deze versie zal u in de meeste gevallen dienen te hanteren; en
  2. verwerkingsregister indien u een verwerker bent.

Naast deze registers, ontvangt u tevens een uitgebreide toelichting op beide registers. Daardoor is precies duidelijk hoe u de registers dient te gebruiken.

AVG Pakket

Om te voldoen aan de AVG-wetgeving hebben wij een AVG Pakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit de noodzakelijk documenten die u nodig heeft om te voldoen aan de AVG-wetgeving. Voor een vaste prijs van €155,- ex btw (Zelf Doen van Young Law) of €299,- ex btw (Maatwerk van Young Law) ontvangt u de volgende documenten:

Met dit AVG Pakket voldoet u aan de AVG-wetgeving en ontvangt u tevens een korting van €77,- ten opzichte van wanneer u de documenten los zou bestellen.

Geleverd gekregen binnen de vooraf omschreven termijn

Emma heeft de algemene voorwaarden voor mij opgesteld. Exact 5 dagen na de gedane aanvraag kreeg ik een reactie met [...]
- Nuenen

Zeer tevreden over de algemene voorwaarden!

Ik heb voor mijn bedrijf algemene voorwaarden op laten stellen door Young Law. Dit advies had ik gekregen van een [...]
- Hellevoetsluis

Goed en snel geholpen!

Ik had mijn algemene voorwaarden binnen een week in de mailbox. Na een kort telefoontje wist Emma precies hoe de [...]
- Amsterdam

Goed contact en best snelle reactie als ik vragen had

Het was fijn dat als ik vragen had hier vrij snel reacties op kwamen Ook dat er uiteindelijk een mooi pakket [...]
- Venray

Zeer prettig

Werd op een hele fijne manier geholpen, namelijk dat Linda van Young Law veel geduld heeft getoont in mijn geval. [...]
- Lelystad

Zeer slecht heb wat besteld en je hoort niks van ze

Zeer zeer slecht heb een bestelling gedaan voor maatwerk. Er wordt niet binnen 24 uur contact op genomen sterker nog [...]
- Tilburg
126 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.8/10