Volmacht

Op maat gemaakt € 49,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 9,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Met een volmacht krijgt de gevolmachtigde van de volmachtgever de bevoegdheid om de volmachtgever te vertegenwoordigen. De gevolmachtigde behartigd de belangen van de volmachtgever inzake het overeengekomen onderwerp en verricht de noodzakelijk en wenselijke rechtshandelingen namens hem/haar.

 

Waarom heb ik een volmacht nodig?

Het kan zo zijn dat u als volmachtgever niet bij een bepaalde gebeurtenis kan zijn om uw eigen belangen te behartigen. U kut dan vaak iemand anders, bijvoorbeeld een vriend of collega, inschakelen om uw belangen te behartigen. Indien u hiertoe besluit is het verstandig om dit op schrift te stellen. Hierdoor is het namelijk altijd duidelijk omtrent welk onderwerp deze persoon uw belangen precies behartigd.

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.