Volmacht

Op maat gemaakt € 50,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 9,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Met een volmacht krijgt de gevolmachtigde van de volmachtgever de bevoegdheid om de volmachtgever te vertegenwoordigen. De gevolmachtigde behartigd de belangen van de volmachtgever inzake het overeengekomen onderwerp en verricht de noodzakelijk en wenselijke rechtshandelingen namens hem/haar.

 

Waarom heb ik een volmacht nodig?

Het kan zo zijn dat je als volmachtgever niet bij een bepaalde gebeurtenis kan zijn om je eigen belangen te behartigen. Je kan dan vaak iemand anders, bijvoorbeeld een vriend of collega, inschakelen om jouw belangen te behartigen. Indien je hiertoe besluit is het verstandig om dit op schrift te stellen. Hierdoor is het namelijk altijd duidelijk omtrent welk onderwerp deze persoon jouw belangen precies behartigd.

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!