Wederzijdse intentieverklaring

Op maat gemaakt € 99,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 39,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Met een wederzijdse intentieverklaring kunnen u en uw wederpartij aangeven dat jullie tot een meer uitgebreide overeenkomst willen komen. U kunt hierin de doelstellingen van de onderhandelingen vastleggen, procedurele en organisatorische afspraken maken en u en uw wederpartij verklaren hierin dat jullie de intentie hebben daadwerkelijk tot een meer uitgebreide overeenkomst te komen.

 

Waarom heb ik een wederzijdse intentieverklaring nodig?

Door een wederzijdse intentieverklaring kunt u al bepaalde afspraken maken met uw wederpartij over de samenwerking, zonder dat sprake is van een echt contract. U kunt de samenwerking onderzoeken en kijken of u en uw wederpartij bij elkaar passen. Met een wederzijdse intentieverklaring van Young Law zorgt u voor:

  • Duidelijke afspraken in de aanloop naar een eventueel contract
  • Zekerheid over uw onderhandelingen
  • Duidelijke en professionele taal
  • De juiste opbouw

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

99,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.