Wederzijdse intentieverklaring

Op maat gemaakt € 100,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 39,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Met een wederzijdse intentieverklaring kunnen jij en jouw wederpartij aangeven dat jullie tot een meer uitgebreide overeenkomst willen komen. Je kunt hierin de doelstellingen van de onderhandelingen vastleggen, procedurele en organisatorische afspraken maken en jij en je wederpartij verklaren hierin dat jullie de intentie hebben daadwerkelijk tot een meer uitgebreide overeenkomst te komen.

 

Waarom heb ik een wederzijdse intentieverklaring nodig?

Door een wederzijdse intentieverklaring kun je al bepaalde afspraken maken met jouw wederpartij over de samenwerking, zonder dat sprake is van een echt contract. Je kunt de samenwerking onderzoeken en kijken of jij en jouw wederpartij bij elkaar passen. Met een wederzijdse intentieverklaring van Young Law zorg je voor:

  • Duidelijke afspraken in de aanloop naar een eventueel contract
  • Zekerheid over jouw onderhandelingen
  • Duidelijke en professionele taal
  • De juiste opbouw

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!

100.00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.