Als klant van Young Law heeft u toegang tot onze partneradvocaten. Het kan namelijk voorkomen dat u bijvoorbeeld in een juridisch geschil zit en dat u een advocaat nodig heeft. Als klant kunt 15 minuten gratis bellen met deze topadvocaten. Gunt u hen de opdracht, dan betaalt u de eerste vijf uur slechts €125,- per uur (tot wel 70% korting). Mocht het meer dan 5 uur werk kosten, dan ontvangt u voor de overige uren 15% korting per uur.

Hoe werkt het?

Vul het eenvoudige formulier onderaan deze pagina in. U legt onder meer uit wat er aan de hand is en waarom u een advocaat nodig hebt.
Binnen twee werkdagen neemt een advocaat, gespecialiseerd in het betreffende rechtsgebied, contact met u op. Geheel vrijblijvend, bespreken jullie ongeveer 15 minuten lang de zaak.
Na het gesprek met de advocaat, kunt u de opdracht aan hem/haar gunnen. Samen behandelen jullie de zaak verder, tegen het speciale uurtarief.

Ieder zijn prijs

Young Law heeft de partneradvocaten zorgvuldig uitgezocht. Deze zijn een voor een topadvocaten op het rechtsgebied waarop zij actief zijn. Zij verdiepen zich in uw situatie en hebben kennis van de branche waarin u actief bent.

Member

Members van Young Law kunnen gratis gebruik maken van deze dienst. Als member betaalt u slechts de advocaatkosten. Dat wil zeggen dat u voor de eerste vijf uur slechts €125,- per uur betaalt en dat u eventueel voor de overige uren 15% korting ontvangt.

Niet-member

Niet-members van Young Law betalen eenmalig €50,-. Voor deze €50,- ontvangt u dezelfde voordelen als de members van Young Law. Dat wil zeggen dat u tevens 15 minuten gratis mag bellen met advocaten, voor de eerste vijf uur slechts €125,- per uur betaalt en voor de overige uren 15% korting ontvangt.

Bel 15 min gratis met een advocaat

Tot 70% korting op het uurtarief

Gratis voor members

Stel hier uw vraag

  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt om het door u ingevulde contactformulier verder af te handelen. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig bij uw keuze? U kunt ons ook gewoon bellen.
Bel: 085 065 47 37