Als klant van Young Law heb je toegang tot onze partneradvocaten. Het kan namelijk voorkomen dat je bijvoorbeeld in een juridisch geschil zit en dat je een advocaat nodig hebt. Als klant kan je 15 minuten gratis bellen met deze topadvocaten. Gun je hen de opdracht, dan betaal je de eerste vijf uur slechts €125,- per uur (tot wel 70% korting). Mocht het meer dan 5 uur werk kosten, dan ontvang je voor de overige uren 15% korting per uur.

Hoe werkt het?

Vul het eenvoudige formulier onderaan deze pagina in. Je legt onder meer uit wat er aan de hand is en waarom je een advocaat nodig hebt.
Binnen twee werkdagen neemt een advocaat, gespecialiseerd in het betreffende rechtsgebied, contact met je op. Geheel vrijblijvend, bespreken jullie ongeveer 15 minuten lang de zaak.
Na het gesprek met de advocaat, kan je de opdracht aan hem/haar gunnen. Samen behandelen jullie de zaak verder, tegen het speciale uurtarief.

Ieder zijn prijs

Young Law heeft de partneradvocaten zorgvuldig uitgezocht. Deze zijn een voor een topadvocaten op het rechtsgebied waarop zij actief zijn.  Zij verdiepen zich in jouw situatie en hebben kennis van de branche waarin jij actief bent.

Member

Members van Young Law kunnen gratis gebruik maken van deze dienst. Als member betaal je slechts de advocaatkosten. Dat wil zeggen dat je voor de eerste vijf uur slechts €125,- per uur betaalt en dat je eventueel voor de overige uren 15% korting ontvangt.

Niet-member

Niet-members van Young Law betalen eenmalig €50,-. Voor deze €50,- ontvang je dezelfde voordelen als de members van Young Law. Dat wil zeggen dat je tevens 15 minuten gratis mag bellen met advocaten, voor de eerste vijf uur slechts €125,- per uur betaalt en voor de overige uren 15% korting ontvangt.

Bel 15 min gratis met een advocaat

Tot 70% korting op het uurtarief

Gratis voor members

Stel hier je vraag

    Door het aanvinken ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en eventuele betalingen die door het insturen van het formulier tot stand komen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hulp nodig bij je keuze? Je kan ons ook gewoon bellen.
Bel: 085 065 47 37