Hoe werkt het zelf doen?

Simpel maar doordacht. Geen onvoorziene kosten en gemakkelijk te gebruiken. Met een klik op de knop regelt u zelf of regelen wij voor u uw juridische zaken. Geen ingewikkelde taal en simpel te overzien. Hoe het werkt?

Eenvoudig uw Zelf Doen documenten

bestellen, opstellen en in gebruik nemen

Bekijk de video tutorial

1

Document bestellen

Kies voor Zelf Doen en plaats de bestelling. Afhankelijk van het product, bijvoorbeeld bij algemene voorwaarden, dient u soms eerst een keuze te maken voor uw branche.

2

Aanmaken document

Beantwoord in enkele minuten de vragen. Bij de meeste vragen staat er aan het eind van de regel een vraagteken met nadere uitleg. Komt u er niet uit? Dan helpen de juristen u middels de chat rechtsonder in het scherm graag verder.

3

Download uw documenten

Na afronden van de vragenlijst, staat uw document klaar in uw eigen digitale kluis. U kunt het document nu downloaden in Word- of PDF-bestand en in gebruik nemen.

Uw juridische portal uitgelegd

Klik op de iconen voor meer informatie

Disclaimer maken Young Law
Hier staan al onze aangeboden documenten. U kunt via de zoekfunctie snel uw gewenste document vinden.
Uw eigen documenten kluis. Alle aankopen, zowel maatwerk als doe het zelf documenten worden hier opgeslagen. Zo heeft u altijd toegang tot uw documenten.
Hier ziet u uw een vragenlijst voor, in dit geval, het maken van een disclaimer. Op basis van de antwoorden op de vragen wordt uw juridische document samengesteld. Door op de ‘i’ te klikken kunt u extra informatie vinden met betrekking tot de vraag.
Tijdens het invullen van de vragen ziet u hier direct een live preview van het document. Zo kunt u eenvoudig zien of de zinsconstructies kloppen van de door u ingegeven antwoorden.
Heeft u vragen over uw document, begrijpt u zaken niet? Dan kunt u via hier direct contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag op weg!
Uw account informatie en facturen kunt u vinden onder deze knop. Alles netjes bij elkaar.